Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Vogonský poet Richard Müller oznámil koniec svojej kariéry v popmusic. 
Otvoriť si reštaurant je nepochybne oveľa lepší nápad. Možno to bude jediné stravovacie zariadenie na území bývalého Československa, kde medzi hltmi a glgmi nebudú musieť návštevníci počúvať z reprákov jeho zhudobnené ospravedlnenia bývalej manželke za oneskorenú pubertu.
Bravo!!!


Môj posledný zápisok na stránkach tohoto čudesného palubného denníka, ktorý sa zaoberal neschopným politikom regionálneho významu, zaznamenal neočakávaný úspech. 
Do tejto chvíle si ho z mne nepochopiteľných dôvodov prečítalo 2710 ľudí. Na stránkach webového výcucu www.vybrali.sme.sk sa článok pod vtipným názvom RNDr. Pavol Bielik, CSc., Fasa Chlap ocitol na druhom mieste obľúbenosti hneď za staťou Čo ste kedy chceli vedieť o výkaloch.
Ľudia majú také veci radi.
  

Môj neobľúbený komunálny politik dopolitikoval a na jeho miesto sa posadil ďalší, ktorého stranícke krytie je zárukou, že bude ašpirovať na tento post.

Bratislavská politika bude naďalej úľubne slintať nad útulnými kaviarničkami (ktoré, ako vieme sú znakom kvality života v meste), nové dlaždičky, sošky, riešiť systém udeľovania výnimiek na vjazd obrnených vozidiel pechoty do pešej zóny a stavať električkovú trať z Engerau na Šafko. (Pekné depo na Šafku by bodlo. Samozrejme s kaviarničkami a bronzovou sochou revízora.)
Všetko, čo sa bude diať o kilometer ďalej od Michalskej veže sa nechá vyhniť.

V Žiline údajne začali všetci piť. Jedni od smútku, druhí od radosti. 
Jančimu to môže byť fuk, gubernia jeho gangu sa rozrástla na celú Slovákiu.
Môže nasávať bezdôvodne.




So súhlasom autora prevzaté z www.shooty.sk/.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára